Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauni

Huoneistoremontit kotiin ja toimitiloihin

Huoneistoremontit kokonaisvaltaisesti, Helsinki ja pk-seutu

MSR-Rakenne Oy tekee huoneisto­remontit pitkällä kokemuksella.
Teemme kaikki remontointi- ja saneeraus­työt pintaremontista keittiö- ja kylpyhuoneremontteihin. Asiakkaitamme ovat yksityiset ja yritykset pääkaupunkiseudun alueella, mutta sopimuksen mukaan teemme töitä myös muualla Suomessa.

Meiltä saat ammattitaidolla kaiken huoneistoremontteihin kuuluvan, kuten kylpyhuone- ja saunaremontit, keittiöremontit, vesi­vahinko­korjaukset, kalusteasennukset, paneloinnit, laatoitukset, lattia-asen­nukset sekä maalaus- ja tapetointi­työt.

Teemme niin pienet kuin suuretkin remontit ammattitaidolla ja kokemuksella alusta loppuun. Voit teettää työt kokonaisurakkana avaimet käteen -periaatteella tai osaurakkana.

Ota yhteyttä ›

Sisämaalaukset tekevät seinät ja katot kauniiksi

Sisämaalaus on tärkeä osa tilan koko sisustusta. Väreillä voidaan vaikuttaa siihen, millaista tunnelmaa huoneistoon halutaan. Haluatko neutraalin ja harmonisen kokonaisuuden vai yksittäisiä, värikkäitä tehosteseiniä? Makuja on monia – meistä saat tyylisi toteuttajan kaikkiin huoneistoihin.

Kestävä pinta saadaan huolellisilla pohjatöillä ja laadukkailla maaleilla. Pesemme työstettävät pinnat, poistamme irtoavan maalin, hiomme, tasoitamme ja maalaamme. Tuloksena on kaunis sekä kestävä kokonaisuus.

Kun haluat vaihtelua vanhaan ja virkistää huoneiston ilmettä, sisämaalaus on nopea ja helppo ratkaisu! Samalla vaikutat huoneiston arvoon. Jätä maalaustyö meille ja nauti valmiista lopputuloksesta.

Tasoitetyöt takaavat siistin pinnan

Hyvin tehdyt tasoitetyöt jättävät jälkeensä siistin ja tasaisen pinnan. Pohjatyönä tehdyt tasoitukset ovat myös onnistuneen tapetoinnin, maalauksen tai muun pintakäsittelyn edellytys.

Teemme seinien oikaisut, huolelliset pohja- ja pintatasoitukset sekä muut tasoitetyöt remonttia vaativiin kohteisiin varmoin ottein. Kun jätät urakan meidän käsiimme, voit olla varmasti tyytyväinen lopputulokseen.

Varmistamme tasoitteiden onnistumisen käyttämällä tunnettujen valmistajien laadukkaita tasoiteaineita työstettävän tilan mukaan. Suoritamme jokaisen työvaiheen huolellisesti ja pidämme huolta kanssasi sovituista aikatauluista.

Ota yhteyttä ›

Lattia-asennukset alusta loppuun

Lattia joutuu alttiiksi kovalle kulutukselle ja sen valintaan kannattaakin kiinnittää erityistä huomiota. Myös oma maku ja käytettävissä oleva budjetti säätelevät materiaalin valintaa.

Uusia lattiavaihtoehtoja on useita. Laminaatti on erinomainen vaihtoehto, kun lattialta halutaan helppohoitoisuutta, kaunista ilmettä ja kestävyyttä. Parketti taas on yksi näyttävimmistä ja kestävimmistä vaihtoehdoista. Värejä ja tyylejä on runsaasti siinä missä asukkaan makujakin.

Teemme lattia-asennukset kotiisi tai muuhun haluamaasi tilaan avaimet käteen -palveluna. Hoidamme siten puolestasi kaiken: hankimme mieleisesi laminaatin tai parketin, teemme tarvittaessa purkutyöt ja asennamme tilalle uutta huolellisten pohjatöiden kera. Viimeistelemme urakan kiinnittämällä listat. Oikeaoppisilla työtavoilla saadaan kestävää ja kaunista jälkeä – uusi lattiasi on nopeammin valmis kuin osasit odottaakaan.

Soita