Kylpyhuoneremontit kokonaisvaltaisesti

Kylpyhuoneremontit avaimet käteen -periaatteella, Helsinki ja pk-seutu

MSR-Rakenne Oy on kylpyhuone­remon­ttien ammattilainen. Remontoimme kylpy­huoneesi nopeasti ja vaivattomasti. Jokainen kylpyhuone suunnitellaan asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan. Huolellinen suunnittelu sekä laadukkaat pohjatyöt takaavat onnistuneen lopputuloksen, jolloin saat juuri sinun tarpeitasi vastaavan kylpyhuoneen.

Teemme myös vesivahinko­korjauksia vuosien kokemuksella. Asiakkaitamme ovat yksityiset ja yritykset. Pää­toimialueemme on Helsinki ja koko pääkaupunkiseutu. Sopimuksen mukaan teemme töitä muuallakin.

Kylpyhuone­remontti kannattaa aina teettää alan ammatti­laisella. Meiltä saat kylpyhuone­remontin suomalaisten työnteki­jöiden tekemänä. Käytämme aina parhaita materiaaleja ja työvälineitä. Teemme työt alusta loppuun asti luotettavasti ja tarkasti, aikatauluja noudattaen.

Ota yhteyttä ›

Laatta-asennukset uudistavat tilan kuin tilan

Laatta on mitä parhain valinta kosteisiin tiloihin, niin lattiaan kuin seinäänkin. Se on varsin kestävä ja helppo puhdistaa. Laatoista löytyy myös loputon määrä kauniita ja eri kokoisia vaihtoehtoja, joista jokainen löytää varmasti omansa. Kun laattalattiaan yhdistetään vielä lämmitys, lattia on erityisen miellyttävä, vaikkapa suihkun jälkeen.

Laatoitamme kylpyhuoneet, kodinhoitohuoneet, WC:t ja keittiöt kokenein ottein. Käytämme korkealaatuisia materiaaleja, joilla tehdään tukevat kiinnitykset ja pitävät vesieristykset. Kaunis jälki syntyy kokemuksen ja oikeaoppisten työtapojen tuloksena.

Laatoituksilla voidaan tehdä mitä persoonallisimpia kokonaisuuksia. Kerro meille toiveesi, me hoidamme toteutuksen!

Saunaremontti tyylillä ja laadulla

Saunaremontti on paikallaan, kun haluat rentoutua entistä mukavammilla lauteilla tunnelmallisessa valaistuksessa ja pehmeissä löylyissä. Voimme remontoida koko saunasi lattiasta kattoon tai hoitaa ainoastaan vaikkapa uusien lauteiden tai laattojen asennuksen.

Mitä uudelta saunaltasi haluat – kauniit paneelit, tehokkaan kiukaan vai kenties uuden valaistuksen? Teemme koko työn puolestasi, jolloin asioiminen kanssamme on sinulle mahdollisimman helppoa. Hankimme materiaalit, puramme ja asennamme uutta. Sinun tehtäväksesi jää ihastella valmista lopputulosta!

Ota yhteyttä ›
Soita